Nieuw Amsterdam gebouw  ›  Gebouw  ›  Parkeren

Parkeren

Ruime parkeernorm
nieuwAmsterdam is niet alleen uistekend bereikbaar maar beschikt ook nog eens over een ruime parkeernorm (1:61 m2 gehuurde kantoorruimte). In totaal zijn er 663 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar, verdeeld over twee overdekte parkeergarages, welke exclusief voor nieuwAmsterdam zijn bestemd. Doordat de garages zijn uitgerust met de modernste toegangssystemen kan de parkeercapaciteit optimaal worden benut en toebedeeld aan de verschillende huurders. Hierdoor is het zelfs mogelijk meer parkeerplaatsen dan op basis van de parkeernorm te huren.

Veilige parkeerplek
De parkeergarages zijn ook herontwikkeld. De garages liggen boven het maaiveld en kennen een open gevelstructuur. Daardoor voelen de garages prettig aan voor uw medewerkers en bezoekers. Uiteraard zijn de garages volledig beveiligd met speedgates, slagbomen en entreedeuren met kaartlezers en spreek/luisterverbindingen. Van binnen zijn de garages grondig gereinigd en voorzien van nieuwe belijning, nieuwe verlichting, nieuwe bewegwijzering en ruime entrees. Van buiten zijn de garages voorzien van een nieuwe gevel die haarn transparante uiterlijk zoveel mogelijk heeft behouden.

Directe toegang
Elke garage is gemakkelijk te bereiken door middel van een directe inrit vanaf de Hoogoorddreef of de Bijlmerdreef. Parkeergarage noord heeft een directe toegang naar nA2 door middel van een loopbrug. nA3 is eveneens door middel van een loopbrug direct bereikbaar vanuit Parkeergarage zuid, terwijl de toegang tot nA4 geregeld is door middel van een doorsteek over het eigen binnenterrein.

Gerelateerd