Nieuw Amsterdam gebouw  ›  Gebouw  ›  Vier bouwdelen

Vier bouwdelen

Eenheid in verscheidenheid
nieuwAmsterdam heeft 4 onderscheidende bouwdelen. nieuwAmsterdam 1 (nA1) omvat een zakenhotel met 250 hotelkamers. nA2, nA3 en nA4 zijn de kantoorgebouwen met respectievelijk 11.813 m², 9.733 m² en 7.535 m² kantoorruimte. Ieder bouwdeel heeft zijn eigen representatieve hoogwaardige entree. De bouwdelen zijn daarmee exclusief te huren en te gebruiken. In de plint van bouwdelen nA1 t/m nA3 zijn de horeca units gevestigd.

Flexibel in ruimtebehoefte
De flexibele opzet van het complex garandeert dat nieuwAmsterdam tegemoet kan komen aan de wisselende ruimtebehoefte van uw bedrijf (zie ook aanbod). De verschillende bouwdelen zijn op de hogere verdiepingen geschakeld, waardoor het mogelijk is meerdere bouwdelen aan elkaar te koppelen en extra grote vloeren te krijgen. Zo kan uw bedrijf in alle richtingen groeien. Bovendien maken de grote en open werkvloeren het mogelijk om te kiezen voor elke gewenste kantoorindeling.

Exclusieve entrees
Elk bouwdeel heeft zijn eigen exclusieve entree. De entrees zijn door de herontwikkeling ruim en twee keer zo groot geworden door middel van een uitbouw op het plein. Daarbij zorgt de 7 meter hoge glazen gevel ervoor dat een goede zichtbaarheid van de entree gewaarborgd is. Alle entrees bestaan uit een grote twee verdiepingen hoge entreehal, welke direct toegang geeft tot de centrale liftkern in het midden van elk bouwdeel. Elke entree ist uitgevoerd in luxe natuursteen en heeft de beschikking over een receptiebalie. Bij huur van een heel bouwdeel is het goed mogelijk een beveiligingsschil in de entree aan te brengen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een tourniquet.

Gerelateerd