Nieuw Amsterdam gebouw  ›  Locatie

Locatie

Een perfecte locatie is ook optimaal bereikbaar. Naar kantoor, naar huis, naar Schiphol of naar de klant, ondernemen vanuit nieuwAmsterdam is kiezen voor perfecte bereikbaarheid. Of u nu komt met de auto, de fiets of het openbaar vervoer.

Connecting people and business
Goede mobiliteit is in de drukke Randstad cruciaal. De middagvlucht naar Londen, naar de Amsterdamse binnenstad voor overleg of simpelweg naar huis, nieuwAmsterdam biedt de oplossing. Alle transportmogelijkheden zijn voorhanden: het nieuwe Station Amsterdam Bijlmer ArenA is een van de belangrijkste ov-knooppunten van de regio met trein, bus, metro en taxivoorzieningen. Recht tegenover uw kantoor. De belangrijke snelwegen A1, A2, A9 en A10 zijn op een paar autominuten gesitueerd.
Naast de uistekende bereikbaarheid met de auto en het OV kent nieuwAmsterdam ook nog eens uistekende parkeervoorzieningen met 1 parkeerplaats per 61 m² gehuurde ruimte. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over twee exclusief voor nieuwAmsterdam bestemde parkeergarages. Daarnaast beschikt het pand over twee ruime fietsenstallingen op eigen terrein.

Right in the middle of the action
nieuwAmsterdam ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost, een van de belangrijke zakendistricten in de hoofdstad. Toonaangevende bedrijven vestigde zich reeds in dit gebied, zoals: ABN Amro, Addidas, American Express, Britisch Telecom, Cisco, Deutsche Bank, Endemol, Europeesche Verzekeringen, ING Bank, Reebok, Staples en TMF.
Maar ook andere voorzieningen zijn ruim vertegenwoordigd in de nabije omgeving. Van de Amsterdam ArenA naar winkelcentrum Amsterdamse Poort is slechts een wandeling van vijf minuten. nieuwAmsterdam ligt er precies tussenin. Twee uiteenlopende werelden die het gebied grootstedelijke allure en dynamiek geven. Aan de Arenaboulevard zijn nog veel meer grootschalige en hoogwaardige entertainment- en retailvoorzieningen te vinden, zoals: stadion ArenA, de Heiniken Music Hall, bioscoop Pathé Arena, Villa ArenA (woonwinkelcentrum), de Ziggo Dome en de Mega Stores (Decathlon, Mediamarkt, Perrysport en Prenatal). De Amsterdamse Poort biedt een enorm pallet aan meer kleinschalige winkelvoorzieningen en bijbehorende levendigheid. De belangrijkste trekkers in het winkelcentrum zijn de H&M, Hema, WE, C&A en Blokker. Daarnaast beschikt het winkelcentrum over drie supermarkten: een Albert Heijn, Vomar en Lidl. Het plein waaraan nieuwAmsterdam gelegen is verbindt deze twee gebieden en moet het centrumplein van Amsterdam Zuidoost worden.

Gerelateerd