Nieuw Amsterdam gebouw  ›  Hampton by Hilton opent in nieuwAmsterdam

Hampton by Hilton opent in nieuwAmsterdam

16 Mei 2013 -

Vandaag heeft het Hampton by Hilton hotel in nieuwAmsterdam haar deuren geopend. De verbouwing van het 260 kamers tellende hotel is afgerond. The Vincent Hotel Group (TVHG) is verantwoordelijk voor de realisatie van het hotel. TVHG heeft daartoe een franchise overeenkomst gesloten met Hilton. Amsterdam – car rental Hampton by Hilton is het driesterren product van Hilton en dit is het tweede Hampton by Hilton hotel In Nederland.

Gebouw nieuwAmsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund. Mulderblauw architecten is verantwoordelijk voor de inrichting van het hotel en Interstate Hotels & Resorts zal het hotel gaan managen namens TVHG.

De realisatie van een hotel in nieuwAmsterdam past binnen de doelstelling van stadsdeel Zuidoost om van plein Hoekenrode het nieuwe stadshart van Amsterdam Zuidoost te maken, dat de ArenA Boulevard en winkelcentrum Amsterdamse Poort met elkaar verbindt. Het Stadsdeel is verantwoordelijk voor de herinrichting van het plein. Het nieuwe plein sluit straks aan op de nieuwe plint van nieuwAmsterdam, waarin naast het hotel meerdere horeca units gehuisvest worden.