Nieuw Amsterdam gebouw  ›  Voorzieningen  ›  Horeca voorzieningen

Horeca voorzieningen

Horeca
Gebouw nieuwAmsterdam biedt ruimte voor 1.200 m² aan horecavoorzieningen in 4 verschillende units. De units zijn gelegen in de plint van gebouwen nA1, nA² en nA³. Alle horeca gelegenheden hebben inmiddels hun deuren geopend.

Restaurant Marmaris
Marmaris huurt ca. 338 m² horecaruimte ten behoeve van de vestiging van een mediterraans restaurant. Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner en serveert mediterraanse specialiteiten. Daarnaast beschikt Marmaris over een bar voor een borrel met kleine hapjes.

Brasserie Hoekenrode
Brasserie Hoekenrode huurt ca. 519 m² horecaruimte voor een brasserie/grand café. De brasserie zal geopend zijn voor de lunch, diner en borrel. De keuken serveert gerechten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Het interieur is ontworpen door Kaja.

 

 

 

East Harbour Seafood
East Harbour Seafood huurt ca. 260 m² horecaruimte voor een Aziatisch Seafood restaurant. Het restaurant zal geopend zijn voor de lunch en het diner. De keuken serveert hoofdzakelijk Aziatische gerechten met zeevruchten. Het interieur is ontworpen door DID Interieur makers.

Lebkov & Sons
Lebkov & Sons huurt ca. 152 m² horecaruimte voor de verkoop van “Sandwiches, Soup, Salads, Juices and very good Coffee”. De “lunchroom” zal geopend zijn van 06:00 tot 19:00 uur zodat men hier terecht kan voor ontbijt en lunch, maar ook voor koffie met wat lekkers laat in de middag. Lebkov & Sons focust op prijs, snelheid & kwaliteit en heeft als motto “Fresh = the best”.

Gerelateerd